zaščitena geografska označbazaščitena označba porekla Okusite raznolikost Začutite naravo Doživite poreklo

Aktualno

Vabilo na posvet ob dnevu shem kakovosti medu

V četrtek, 14. novembra 2019, z začetkom ob 10. uri na Čebelarski zvezi Slovenije organiziramo že tradicionalni posvet ob dnevu shem višje kakovosti medu. Na posvet vabimo vse čebelarje, ki želijo ponuditi kupcu zagotovljeno kakovost!

Sladka Istra – medeno sladka!

V soboto 28.9. in nedeljo 29.9.2019 bo Čebelarska zveza Slovenije v sodelovanju z Obalnim čebelarskim društvom Koper poskrbela za pestro čebelarsko dogajanje na Sladki Istri.

Promocija shem kakovosti medu na čebelarskem prazniku

Tudi to leto smo na prazniku posebno pozornost namenili promociji naših medov iz shem kakovosti: t.j. Slovenskemu medu, Kočevskemu gozdnemu medu in Kraškemu medu. Poleg čebelarjev so praznik in medeno tržnico obiskali številni obiskovalci, ki so imeli pr

Povabilo na ˝Trening prodajnih veščin˝

Trženje je pomemben del vsakega čebelarstva in s pomočjo pravilnega pristopa lahko pomembno vplivamo na uspešnost prodaje in s tem tudi na večji zaslužek. Za vas zato pripravljamo »Trening prodajnih veščin komuniciranja in razumevanja tržnega okolja«

Označimo svoja prodajna mesta

Označite svoja prodajna mesta s posebno tablo Priznana kakovost iz čebeljega panja in tako kupcem sporočite, da pri vas lahko kupijo med višje kakovosti!

Po kakovosten med na MOS

Danes je vrata odprl mednarodni obrtni sejem (MOS) v Celju, ki bo trajal vse do nedelje. Tudi to leto se čebelarstvo predstavlja na vsega skupaj več kot 50m2.

Okusite raznolikost medu na sejmu AGRA

Vse ljubitelje medu vabimo, da nas v času od 25. do 30.8.2018 obiščete na sejmu AGRA v hali A, kjer boste lahko okušali raznolikost Slovenskega medu z zaščiteno geografsko označbo, začutili naravo Kočevskega gozdnega medu in doživljali poreklo Kraškega m

Čebelja nedelja v Pliskovici

V nedeljo, 20. 5. 2018, smo v Pliskovici na Krasu pripravili praznovanje 1. svetovnega dne čebel. Pester in razgiban program se je odvijal na različnih lokacijah, in sicer v Mladinskem hotelu Pliskovica, na Čebelarstvu Petelin, na Kamnoseštvu Bortolato, n

Raznolikost okusov medu na prvem praznovanju svetovnega dne čebel

Čebelarska zveza Slovenije je v sodelovanju s Čebelarskim društvom A.J. BREZNICA in Zavodom za kulturo in turizem Žirovnica na 16. čebelarskem prazniku ob prvem praznovanju svetovnega dne čebel posebno pozornost namenila promociji shem kakovosti medu.

Pestrost okusov medu na prvem praznovanju svetovnega dne čebel

Okusite raznolikost, začutite naravo in doživite poreklo Slovenskega medu z zaščiteno geografsko označbo in Kočevskega gozdnega medu in Krškega medu z zaščiteno označbo porekla v nedeljo, 20. maja na prireditvi ob prvem praznovanju svetovnega dne čebel.

1 2