zaščitena geografska označbazaščitena označba porekla Okusite raznolikost Začutite naravo Doživite poreklo

Aktualno

Sheme kakovosti na sejmu Altermed

Ne veste kako prepoznate kakovosten med ? Vabimo vas, da nas 17. in 18.3.2018 obiščete na sejmu Altermed, na katerem vam bomo predstavili medove višje kakovosti iz Slovenije - t.j. zaščitene geografske označbe, ki jo nosi Slovenski med in zaščitene označ

Državno ocenjevanje medu

V letu 2017 so bila organizirana slovenska in mednarodna senzorična ocenjevanja medu. Organizatorji senzoričnih ocenjevanj medu OČD Koper, ČD Semič, Čebelarska zveza društev Pomurja in Pomurski sejem (AGRA) pa so se odločili, da najbolje senzorično ocenje

Srečanje koristnikov shem kakovosti medu

Strokovni posvet ob dnevu shem kakovosti medu je obiskalo več kot 80 udeležencev. Začinili smo ga z novinarsko konferenco in kosilom sestavljenim iz Kranjske klobase, Kraškega pršuta, Ptujskega luka, Prekmurske gibanice, Prekmurske šunke in Pivškega pišča

Srečanje koristnikov shem kakovosti

Vabimo vas, da se udeležite posveta ob dnevu shem višjih kakovosti, ki bo v sredo, 15. novembra 2017, ob 10. uri, v čebelarskem centru na Brdu pri Lukovici.

Kakovostne sheme medu tudi na sejmu MOS-u

Vabimo vas, da nas v času od 12. do 17. septembra obiščete na sejmu MOS, na katerem bomo v okviru projekta »Enjoy it's from Europe« predstavili medove višje kakovosti iz Slovenije.

Predstavitev na sejmu AGRA

V okviru promocije shem kakovosti »Enjoy it's from Europe« smo se udeležili sejma AGRA in uspešno predstavili medove višje kakovosti iz Slovenije.

Evropske sheme kakovosti medu na sejmu AGRA

Vabimo vas na sejem AGRA, kjer vam bomo na razstavnem prostoru Čebelarske zveze Slovenije v hali A predstavili evropske sheme kakovosti medu.

Tekmovanje mladih čebelarjev in predstavitev kakovostnih shem medu v Velenju

V soboto, 6. maja 2017, smo na OŠ Gustava Šiliha Velenje izvedli že 40. državno srečanje in tekmovanje mladih krožkarjev.

1 2