Enjoy it's from Europe
zaščitena geografska označbazaščitena označba porekla Okusite raznolikost Začutite naravo Doživite poreklo

Čebelarji vključeni v sheme kakovosti svojim kupcem zagotavljamo sledljivost, nadzorovano pridelavo in zagotovljeno kakovost in prav to je tudi tisto, kar slovenski potrošnik od nas čebelarjev pričakuje in išče! S projektom promocije shem kakovosti želimo povečati ponudbo medu vključenega v sheme kakovosti in potrošnika osvestiti o prednostih zaščitene geografske označbe in  zaščitene označbe porekla. 

Eden od ciljev promocijske kampanje je tudi enotna označitev prodajnih mest z medom iz shem kakovosti. Tako smo v preteklem letu s pomočjo promocijske kampanje in sloganov »Začutite naravo, doživite poreklo in okusite raznolikost« izdelali številna komunikacijska orodja, kot so npr. plakati, zgibanke, panoji, sejemsko platno, televizijski in radijski oglas, oglase za tiskane medije, spletno oglaševanje, postavili spletno stran in izvedli številne dogodke. Vsem tem promocijskim aktivnostim, se pridružuje še obešanka s pomočjo katere boste čebelarji vključeni v sheme kakovosti lahko dodatno označili svoj med in dve tabli za označitev prodajnega mesta (ena s podatki čebelarja in druga, s katero kupca opozorimo, da pri nas lahko kupi kakovosten med) v celostni podobi kampanje.  S to dodatno označitvijo želimo še bolj navezati ponudbo čebelarjev na celotno promocijsko kampanjo, saj bo kupec  tako povezal oglase in ponudbo čebelarjev, ter hitreje našel kakovosten med slovenskega porekla.

Čebelarji, ki želite sodelovati v promocijskih akcijah, lahko brezplačno v zameno za fotografije vaših prodajnih mest in vašega sodelovanja na raznih lokalnih dogodkih, prevzamete plakate, zgibanke in obešanke na Čebelarski zvezi Slovenije (lahko se tudi dogovorimo za prevzem na terenu ali pošiljanje po pošti). V primeru sodelovanja na kakšnem posebnem dogodku, pa se lahko dogovorimo tudi za izposojo panoja ali sejemskega platna.

V naši ponudbi boste našli tudi prodajno tablo (40 * 30 cm ali 70 * 52 cm) v prepoznavni podobi, s katero si lahko dodatno označite svoje prodajno mesto in tako kupcem sporočite, da pri vas lahko kupijo med višje kakovosti Naročite jo lahko na e-naslovu rok.rade@gmail.com .  Več najdete na spletni strani Čebelarske zveze Slovenije.

Z enotno podobo in uporabo enotnih komunikacijskih orodij bomo poskrbeli za še večjo promocijo in prepoznavnost kakovostnega medu, to je Slovenskega medu z zaščiteno geografsko označbo, Kočevskega gozdnega medu in Kraškega medu z zaščiteno označbo porekla. Postanite del ekipe čebelarjev, ki se zaveda pomena skupne promocije, naročite  svojo tablo in hkrati poskrbite za zakonsko obvezno označitev vaše stojnice ali označitev prodajnega mesta. Želimo si čim več fotografij in objav dogodkov namenjenih promociji shem kakovosti medu, ki jih lahko posredujete na e-naslov tanja.magdic@czs.si. Lahko nam tudi posredujete objave na vaših spletnih straneh in družabnih omrežjih. Z veseljem jih bomo delili na facebook strani okusi med. Več nas bo, bolj bomo vidni in večja bo naša prepoznavnost!